Lep par: Naš igralec tudi po ločitvi padel v objem še ene igralke

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Spet zaljubljen.
Oglej si celoten članek

Nekdanja zakonca, igralca Primož Ekart in Iva Babič, sta vse do ločitve veljala za popoln par. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, sin Filip in hčerka Lina, igralca pa sta tudi po ločitvi ostala v dobrih odnosih. 

Kot kaže pa se je Ekart, ki ga poznamo predvsem iz serije TV Dober dan, na ljubezenskem področju odločil narediti nov korak. K igralcu se je na premieri predstave Skrivno društvo KRVZ v LGL v objem stisnila tale igralka ... 

Foto: Mediaspeed Primož Ekart

Ekartova nova izbranka je igralka in animatorka Lutkovnega gledališča Ljubljana Maja Kunšič. Po poročanju revije Lady pa njuna ljubezen ni nova, ampak sta igralca v zvezi že dve leti. Informacijo smo pri igralcu želeli preveriti tudi sami, vendar Ekart novice ni želel komentirati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:52 28. Marec 2022.

    Primož, za moške , ki izberejo novo, velja naslednja formula... moška leta deljeno z 2 in prišteje se še 7. …

  • 14:34 28. Marec 2022.

    Pašše en par iz igralskih vod. So si vsaj kompatibilni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.