Lepa Brena pristala v bolnišnici

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Znana turbo folk pevka Lepa Brena je v petek zaradi bolečin poiskala pomoč v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Legendarni srbski pevki Lepi Breni so na inštitutu za kardiovaskularne bolezni v Beogradu, kjer je preživela pretekli konec tedna, odkrili strdek, poročajo srbski mediji. Da bi preprečili rast strdka in morebitne zaplete, so nemudoma začeli s terapijo in na srečo je Lepa Brena včeraj po treh dneh bivanja v VIP-sobi že lahko zapustila bolnišnico. Njen soprog Boba Živojinović je povedal, da se pevka zdaj počuti dobro.

To sicer ni prvič, da se je glasbenica znašla v bolnišnici zaradi težav z žilami. Zaradi podobnih težav je morala pomoč poiskati že leta 2004, ko ji je zaradi zamašitve vene pomodrela roka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.