Lepa voditeljica informativnega programa sveže zaljubljena

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Je na obzorju poroka?
Oglej si celoten članek

Valentina Plaskan, igralka in televizijska voditeljica informativnega programa na Planet TV, je po novem zelo srečna tudi v zasebnem življenju. Po izgubi očeta, ki je Valentino zelo prizadela, sedaj prvič razmišlja o lastni družini in otrocih. Želja je v njej tlela že nekaj časa, a ob sebi še ni imela prave osebe. Kot so nam prišepnili, se je to spremenilo, a Valentina srčnega izbranca ne želi javno izpostavljati. Povedala je le, da ga bo izpostavila šele, ko se bosta poročila.

Sicer pa igralka in voditeljica vedno najde ravnovesje med zasebnim, novinarskim in umetniškim življenjem, prosti čas namreč rada preži kakovostno, v družbi svojega pasjega ljubljenčka in v gorah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:02 29. Avgust 2021.

    V.Plaskan priklon ! Ima glas in stas, prava osvežitev za PlanetTv in Radio Ga-Ga. Izjemno inteligentna, neposredna in zabavna 👏👏

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.