Lepe, mlade in bogate

Foto: Žurnal24 Allegra Versace Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Athina Onassis Foto: Žurnal24 Ivanka Trump Foto: Žurnal24 Vanisha Mittal Bhatia je hči najbolj bogatega Indijca Lakshima Mittala. Zaposlen Foto: Žurnal24 Ksenija Sobčak je v domovini znana kot "ruska Paris Hilton". Pojavlja se na veči Foto: Žurnal24 Paris Nicky Hilton Foto: Žurnal24 Delphine Arnault, hčerka modnega mogotca in šefa LVMH Bernarda Arnaulta, je član Foto: Žurnal24 Amanda Hearst (na sredini) je ena izmed dedinj medijskega imperija Williama Rand Foto: Žurnal24 25-letna Ana Anisimova je hči Vasilija Anisimovega, ki je s prodajo in predelavo Foto: Žurnal24 Darja Zhukova je hči lastnika naftnega podjetja Sintez. Trenutno vodi lastno ver Foto: Žurnal24 Georgina (druga z leve) in Emma (skrajno desno) Bloomberg sta hčerki newyorškega
Poleg tega, da so lepe, imajo tudi nesramno bogate starše. Mnoge so šle po njihovih stopinjah in se preizkusile v poslovnem ali modnem svetu, nekatere pa le ponočujejo in zapravljajo družinski denar.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.