Lepota in trendi vsem na očeh

Foto: Žurnal24 Vrhunec modne revije je bila predstavitev kolekcije Josephine collection Jožice
V Celju je vrata zaprl šesti mednarodni sejem frizerstva in kozmetike New look. Gre za enega od največjih lepotnih dogodkov pri nas, ki je namenjen tako stroki kot tudi širši javnosti.
Oglej si celoten članek

Med frizerje, kozmetike, pedikerje, predstavnike različnih blagovnih znamk in obiskovalce pa se je prvič pomešala tudi moda. Najnovejše modne smernice so na veliki modni reviji predstavili manekeni modne agencije Vulcano Models iz Maribora, ki so z različnimi modnimi znamkami ustvarili pravo modno pravljico. Sejemsko dogajanje, ki so ga spremljala različna predavanja in brezplačne delavnice pa so popestrila tudi tekmovanja v ličenju in oblikovanju nohtov. In kaj je "in"? Na glavah še vedno različni prameni, resice in ravni lasje, na nohtih različne perle in drugi dodatki. V prazničnem decembru je drznost dovoljena vsem.


Na sejmu se je striglo, barvalo in sušilo lase od jutra do noči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.