Lepotičke primerjale, katera ima večje prsi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Britanska lepotica Rosie Jones in njene prijateljice so na snemanju primerjale, katera ima večje prsi.
Oglej si celoten članek

Britanski lepotici z bujnim oprsjem Rosie Jones je med pripravami na snemanje za naslovnico na um prišla ideja, da bi lahko z ostalimi dekleti preverile, katera od njih ima večje prsi. "Da, prav imaš, zares so težke," je komentirala 20-letna Rosie prsi ene od prijateljic, vendar je navsezadnje ugotovila, da je njeno oprsje vseeno najbolj seksi.

Medtem ko so seksi gola dekleta preučevala težo svojih prsi, je eden od fotografov zabeležil trenutek, Rosie pa je fotografijo objavila na svojem Twitter profilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.