Lepotna skrivnost Demi Moore

Foto: Žurnal24 Čudovita tudi brez popravkov.
Šestinštiridesetletna zvezdnica, ki še vedno prepriča s svojim mladostnim videzom in popolno poltjo, je razkrila svojo lepotno skrivnost.
Oglej si celoten članek

Večno mlad videz ni le neizpolnjena želja, je prepričana Demi Moore, ki zaradi svojega mladostnega videza še vedno pritegne zavistne poglede.

Brez operacij
Svojega mladostnega videza Demi ne pripisuje lepotnim operacijam. Trdi namreč, da pod nož ni šla še nikoli in da je brezhibna polt rezultat številnih in predvsem kakovostnih kozmetičnih tretmajev, ki pa so vse prej kot običajni.

Terapija s pijavkami
Njena lepotna skrivnost se namreč skriva v že skoraj bizarnem lepotnem tretmaju s pijavkami. "Sem človek, ki na področju odkrivanja popolnih lepotnih in zdravstvenih tretmajev premika meje," o sebi pravi in dodaja, da so pijavke, s katerimi se predaja nenavadni lepotni terapiji, v laboratoriju ustvarjene prav za ohranjanje mlade, prožne in mehke kože. Njen najljubši tretma je tisti z nešteto majhnih pijavk, ki na obrazu in dekolteju izsesavajo kri in tako ohranjajo kožo mlado in mehko, še dodaja.

Zdaj pa se je igralka odločila, da svojo večno mladost deli z drugimi. Razkriva, da se s prestižno kozmetično hišo Helena Rubenstein že dogovarja o svoji lepotni liniji izdelkov. Vse lepotne navdušenke nove čudežne kremice že nestrpno pričakujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.