Lepotne napake, ki jih delajo ženske z očali

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če nosite očala, malo več pozornosti posvetite ličenju oči in se izognite najpogostejšim napakam.
Oglej si celoten članek

To so štiri najpogostejše napake, ki jih delajo ženske z očali:

Barva svinčnika enaka barvi okvirja

Morda se bo zdelo kot dobra ideja, vendar ni priporočljivo uporabljati svinčnika za oči, ki je enake barve kot okvir očal, razen če je okvir črn – v tem primeru bo področje okoli oči videti motno.

Ne poudarijo trepalnic

Morda prevladuje zmotno prepričanje, da je pod očali najprimernejši naravni videz. Očala oči poudarijo, zato je dobro poudariti vsaj trepalnice. En sloj maskare ali klešče za trepalnice bodo naredile pravi čudež.

Močno zadimljeno ličenje

Izjemno poudarjena ličila na očeh so lahko pod očali videti agresivno. Če prisegate na zadimljeno ličenje, si ga seveda lahko privoščite, a izberite takšnega, ki pod očali ne bo deloval preveč agresivno. Bodite nežni.

Vidni podočnjaki

Kot že rečeno, očala povečujejo področje okoli oči, zato bodite pazljivi pri poudarjenih podočnjakih. Temne kolobarje prekrijte s tekočim pudrom, na spodnje trepalnice pa nikar ne nanašajte maskare, svinčnika ali senčil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.