Lepotne skrivnosti lepih Francozinj

Foto: Profimedia
Od Francozinj se lahko marsikaj naučimo …
Oglej si celoten članek

Gladka koža, sijoči lasje in popoln make up. Kaj so skrivnosti Francozinj, ki spadajo med najlepše in najbolj urejene ženske na svetu.

1. Ne umivajo si obraza
Si zjutraj s hladno vodo umijete obraz? S tem takoj prenehajte, saj voda iz pipe kožo izsušuje. Obraz si raje očistite z micelarno vodo.

2. Ne uporabljajo sušilnika za lase
Najbolj je, da si lase umijete zvečer in nanje nanesete nekaj olja za lase. Naj se čez noč posušijo na zraku. To je bolj zdravo kot sušenje s sušilnikom, ki lase uničuje.

3. Vedo, kam nanesti parfum
Francozinje si s parfumom odišavijo tudi lase in oblačila in ne le vratu in zapestij.

4. Obožujejo rdečo šminko
Prisegajo na klasiko – tudi pri izboru ličil. Rdeča šminka za ustnice bo vsak videz takoj popestrila in v hipu boste videti elegantnejše.

5. Skrbijo za svoje lase
Kot piše Freundin, se Francozinje k frizerju odpravijo na vsake 4 do šest tednov, saj se zavedajo, kako pomembno je redno striženje konic in uporaba posebnih mask za lase, ki jih boste dobili le pri strokovnjakih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.