Lepotne skrivnosti: S tem šamponom si Heidi Klum umiva obraz

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Dobite ga v vsaki trgovini.
Oglej si celoten članek

Nekdanji manekenki in televizijski voditeljici, Heidi Klum, leta ne pridejo do živega. Šteje že 45 pomladi, njena koža in telo pa sta enako čvrsti kot pred 20 leti. Lepotica se seveda zdravo prehranjuje in skrbi za telesno kondicijo, z javnostjo pa je delila tudi svoje lepotne skrivnosti, ki vas bodo začudile.

Heidi namreč ne uporablja pregrešno dragih izdelkov. Obraz si Nemka umiva s šamponom Johnson’s, ki je namenjen otrokom. To ji je pred časom, ko je imela težave z ječmenčkom na očesu, svetoval zdravnik, saj je šampon blag in tudi idealen za odstranjevanje ličil. Od takrat Heidi prisega na ta izdelek. "Če je dobro za otroke, potem mora biti dobro tudi za odrasle. Imam občutek, da so nekateri izdelki preveč agresivni in škodijo naravnim oljem kože. Izdelki za otroke so krasni, saj so podvrženi natančnejšim testom,“ pravi Heidi.

Tudi njena dnevna krema ni zelo draga. Uporablja namreč kremo Buttermilk (Mario Badescu), ki stane približno 30 evrov. "Preizkusila sem različne izdelke. Ta vlažilna krema je zelo lahka, ne vsebuje dišav, ni težka in tudi ne mastna.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.