Lepotne skrivnosti seksi angelčkov

Foto: Reuters Victoria's Secret Foto: Reuters Victoria's Secret Foto: Reuters Victoria's Secret Foto: Reuters Victoria's Secret Foto: Reuters Victoria's Secret
Seksi obline, popolna polt in bujni kodri so zaščitni znak Victorijinih angelčkov. In katera je njihova največja lepotna skrivnost? Ta, da prisegajo na naravno.
Oglej si celoten članek

Čeprav za njih pred modnimi revijami in drugimi nastopi skrbi cela vojska lepotnih strokovnjakov, Victorijini angelčki ostajajo na trdnih tleh. Vsaj takrat, ko govorijo o lepotnih razvadah in navadah. Lepotice se rade pohvalijo, da tudi v prostem času prisegajo na naraven videz, nežno ličenje in bleščilo za polnejše ustnice.

Kako zablesteti na fotografijah?

Če želite na fotografijah pustiti vtis, sledite nasvetu Mirande Kerr in Candice Swanepoel, ki pravita, da vam bo uspelo z malo ličili in rdečo šminko. Popolna polt je zaščitni znak vseh angelčkov. Za sijoč videz naj poskrbijo lahke tekoče podlage, rdečilo za lička in bronzerji. Če se odpravljate na zmenek, pa se pogumno odločite za zapeljive zadimljene oči, dodaja Alessandra Ambrosio, ki za lepo polt skrbi tudi z rednim pitjem kokosovega soka.

Čiščenje je osnova

Čiščenje obraza z rožno vodo – vodico z dodanimi izvlečki cvetov vrtnic – je vsakodnevni obred manekenke Karlie Kloss. Kako pomembna je vsakodnevna skrb za lepo kožo, opozarja tudi Candice Swanepoel, ki poudarja, da obraz temeljito očisti takoj, ko konča z obveznostmi in pride domov, v posteljo se nikoli ne odpravi naličena, kožo redno čisti tudi s pilingi, za lepo polt pa skrbi z vlažilnimi olji za telo.

Želite bujno pričesko in zapeljive kodre?

Potem pozabite na paž in frufru. Bujna angelska pričeska zahteva dolge, stopničasto postrižene lase, sprednji lasje morajo biti daljši od brade. Angelčki za sijoče lase skrbijo tudi s hranilnimi maskami, Lily Aldridge, pa tudi druge angelčke, pa je navdušil tudi tako imenovani "ombre" učinek ali postopno posvetljevanje las – lasje so pri lasišču temnejši, proti konicam pa postajajo vse bolj svetli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.