Lepotni nasveti ene najlepših manekenk

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ena najlepših manekenk na svetu Bar Refaeli je razkrila, kako ohranja svojo lepoto, po kom se zgleduje in kaj na sebi ji je najbolj všeč.
Oglej si celoten članek

Lepa Bar Refaeli je redno uvrščena na sezname najbolj seksi in najlepših žensk na svetu, zato so njeni lepotni nasveti zlata vredni. Za priljubljeno revijo Vogue jih je delila kar nekaj:

Osnoven make up in kodralnik

Bar ima najraje naraven videz in osnoven make up, redno pa uporablja kodralnik za trepalnice. "To je zame lepotni pripomoček številka ena. Ni pomembno, koliko maskare nanesem, brez kodralnika moje trepalnice ne bodo videti tako dobro," pravi.

Igranje z ličili

Njen vizažist jo je naučil, da bronzer lahko uporablja tudi na vekah in čelu, s čimer lepo poudari svojo polt. "Izdelkov ne uporabljam samo za tisto, čemur so namenjeni, ampak se trudim biti kreativna."

Redno čiščenje kože

Kadar ne dela, je Bar najraje nenaličena. "Takrat moram koži pustiti, da diha. Včasih si nanesem samo malo rdečila in maskare. Nočem komplicirati." Poleg tega redno skrbi za to, da ni predolgo naličena, po odstranjevanju make upa pa kožo vedno še temeljito očisti in namaže z vlažilno kremo.

Ne obremenjuje svojih las

Pri negi las prisega na svojega frizerja iz Izraela, ki mu slepo zaupa. "Tako lepo ravna z mojimi lasmi, da drugim frizerjem sploh ne pustim, da se jih dotikajo. On skrbi za vse, jaz jih samo umivam." Bar je še dodala, da skrbi za to, da med delom na njene lase ne nanašajo preveč izdelkov.

Dan začne s prho

"Vsak dan začnem s prhanjem, saj obožujem občutek svežine. Najprej stopim pod prho, si umijem zobe, nato pa se odišavim z najljubšim parfumom. Zame je to popoln začetek dneva."

Zgleduje se po mami

"Moja mama je moja lepotna ikona. Ne gre za to, da se znaš naličiti in si urediti lase, temveč za to, da znaš biti srečen," je nekoč dejala Bar. Sicer pa se že od majhnih nog zgleduje tudi po Cindy Crawford, Elle Macpherson in Heidi Klum.

Za konec je 27-letna manekenka zaupala še, kaj najbolj obožuje na svojem obrazu. "Zelo imam rada svoje obrvi, ker so divje in skuštrane. Ko sem bila majhna, sem si jih hotela populiti, a so mi ljudje rekli, naj tega ne naredim. Danes sem jim zelo hvaležna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.