Lepotni nasveti ikone Marilyn Monroe

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Čeprav se je zdelo, da lahko Marilyn Monroe osvoji prav vsakega moškega, je v videz največje zapeljivke vložila ogromno časa in truda. Preverite, kakšne lepotne nasvete si lahko izposodite od nje.
Oglej si celoten članek

Nikamor brez popolne pričeske

Slavna igralka se v javnosti ni nikoli pojavljala brez popolne pričeske, za to je skrbela tudi, ko je bila še revna in neznana. Vedno je pazila, da je lepo počesana in da je vsak koder na svojem mestu. To je bila osnova njenega dodelanega videza.

Poudari pas in svojo ženstvenost

Tako kot vse ženske je tudi Marilyn mislila, da je debela, a se na to ni prav dosti ozirala. Kljub temu je nosila zapeljive in ozke obleke ter z njimi poudarjala svoje obline. Igralka je bila ponosna na svoj pas, zato ga je vedno postavljala v ospredje, saj je s tem še dodatno polepšala svojo postavo.

V javnosti nosi masko

Ni skrivnost, da je imela Marilyn veliko psihičnih težav, a nikoli ni dovolila, da bi njeni oboževalci to videli. V svojem zasebnem življenju je bila sramežljiva in nesamozavestna, a v javnosti je vedno veljala za zapeljivo žensko, ki se zaveda svoje lepote in ve, kaj si želi.

Obrvi so najpomembnejši del obraza

Obrvi zelo vplivajo na lepoto obraza, v kar je Marilyn trdno verjela. Njene obrvi so bile vedno popolno oblikovane in malce privzdignjene, kar je njenemu obrazu dajalo zanimiv in skrivnosten videz. Z njihovo obliko je tudi pogled postal bolj zapeljiv.

Najdi svojo prepoznavno dišavo

"Spim gola, samo s kapljico Chanela No. 5 na svoji koži," je njen zagotovo najbolj legendaren stavek. Zvezdnica je dobro vedela, da prava dišava vpliva na samozavest in imidž vsake ženske. Sama je temu parfumu ostala zvesta do svoje smrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:36 3. Avgust 2012.

    komentar na zadnji nasvet: http://www.zurnal24.si/razkrili-se-eno-afero-marilyn-monroe-clanek-161988

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.