Lepotni rituali, ki vas bodo ohladili

Foto: Shutterstock zivljenje 10.07.13. obraz, voda, osvezitev, foto: shutterstock
Da vam vročina ne bo prišla do živega, si lahko pomagate tudi z lepotnimi triki, s katerimi se boste ohladili.
Oglej si celoten članek

Obloga iz kumaric

Iz hladilnika vzemite svežo kumarico, jo narežite na kolobarje in te položite na obraz. Koži bo to najbolj prijalo zvečer, po sončenju.

Balzam z mentolom

Bleščila ali balzami, ki vsebujejo mentol, bodo na vaših ustnicah pustili prijeten hladen občutek.

Poškropite se

Voda v razpršilu ali osvežilni tonik naj bo obvezna oprema v vaši torbici. Z njima se lahko kadarkoli poškropite po obrazu in telesu ter tako poskrbite za hitro ohladitev in hkrati navlažitev kože.

Voda z ledom

V umivalnik nalijte vodo in ji dodajte nekaj kock ledu. Vanj za nekaj sekund potopite obraz; pazite, da ušesa ostanejo zunaj. Hladna obrazna kopel bo napela kožo in poskrbela za prekrvavitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.