Lepotni SOS iz kopalnice

Foto: Žurnal24 Kozmetične izdelke lahko uporabljate tudi za druge namene, kot so bili prvotno m
Kadar vam zmanjka ravno tistega, kar najbolj potrebujete, preden obupate, poglejte, kaj imate v kopalnici. Ponujamo vam tri nadvse uspešne zamenjave, ki lahko rešijo dan.
Oglej si celoten članek

1. Zobna krema namesto kreme proti mozoljem.
Zaradi cinka, ki ga vsebuje, je zobna krema več kot uspešno nadomestilo obližem za hitrejše celjenje mozoljev. Uporabite čim bolj preprosto zobno pasto, brez dodanega fluora ali belilnega učinka, in delovalo bo. Pasto v tankem sloju nanesite na kritično mesto in pustite čez noč, da se posuši.

2. Šampon namesto odstranjevalca ličil.
Blag šampon za umivanje las bo uspešno očistil nečistoče in ličila na vašem obrazu, pazite le, da ne pride preblizu oči. Če imate srečo in imate doma otroški šampon, je ta zaradi blagosti še boljša izbira. Pazite le, da obraz na koncu dobro izperete, saj bi lahko ostanki šampona vzdražili kožo.

3. Balzam namesto pene za britje.

Balzam za regeneracijo las ima bogato in gladko teksturo, ki je naravnost idealna za depilacijo. Nekaj balzama nanesite na dlani in ga razmažite po mokri koži, ki jo nameravate depilirati. Prednost balzama pred navadnim milom je v tem, da dlake najprej zmehča, koža pa po njegovi uporabi ni izsušena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.