Leta 2010 Titanik 3D

Foto: Žurnal24 Film Jamesa Camerona Titanic je navdušil tudi zaradi ljubezenske zgodbe med Jack
Režiser James Cameron je povedal, da se bo lotil 3D-različice svoje uspešnice Titanik.
Oglej si celoten članek

Cameron je Titanik v tehniki 3D napovedal na konferenci o tehnologiji D8 v Kaliforniji. Režiser je dejal, da o tem ne le razmišlja, temveč si za to tudi prizadeva.

Film naj bi bil končan leta 2012, ob 100. obletnici potopa Titanika. Cameronov film o nesreči slavne ladje, v katerem sta v glavnih vlogah nastopila Leonardo DiCaprio in Kate Winslet, je bil v kinih leta 1997 velika uspešnica in obenem do Avatarja najuspešnejši film vseh časov. Avatar je prvi film v tehniki 3D, ki je dosegel izjemen uspeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.