Leto 2013 je vzelo mnogo znanih obrazov

Foto: Reuters Mindy McCready Foto: POP TV Matjaž Tanko Foto: Reuters Richard Griffiths in Daniel Radcliffe Foto: EPA Margaret Thatcher Foto: Youtube Chris Kelly Kriss Kross Foto: Facebook Meta Malus Foto: SNG Nova Gorica Stane Leban Foto: EPA James Gandolfini Foto: FameFlynet Cory Monteith Foto: youtube.com Gia Allemand Foto: Žurnal24 Lisa Robin Kelly  Foto: Reuters August Schellenberg Foto: EPA Lou Reed Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Vinko Coce Foto: EPA Paul Walker Foto: Reuters Razno 25.06.13, Nelson Mandela in zena Graca, foto: reuters Foto: Reuters Peter O'Toole
Konec vsakega leta se spomnimo zvezdnikov, ki so nas zapustili v iztekajočem se letu. Letos je odšlo kar nekaj velikih imen. Vsak pa naj se spomni tudi svojih najdražjih, ki so se preobrazili v zvezdice na nebu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.