Leto uničil svoj zlati kipec

Foto: EPA
Foto: EPA
Oskarjevec Jared Leto je uničil svoj zlati kipec.
Oglej si celoten članek

42-letni igralec je svoj prvi zlati kipec prejel za stransko vlogo v filmu Klub zdravja Dallas, nanj pa očitno ni prav nič čustveno navezan, saj je v poraznem stanju, pravi igralec. Potem ko ga je pokazal več ljudem, ima kipec zdaj več prask in izboklin. "Poškodoval sem ga. Ko sem prišel domov, sem opazil še eno zarezo. Videti je, kot da bi se še nekdo z njim pozabaval. Moj oskar je čisto zanemarjen," je povedal.

"Vsi so ga imeli v rokah. Na zabavah je nekako krožil naokoli. Nekajkrat sem ga izgubil z oči in pomislil, če gre stran od mene, potem ni usojeno, da je moj. Vendar je vedno našel pot nazaj do mene," se je še pošalil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.