Letos bo zibal tudi ta naš mladi pevec

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Estradniška štorklja je letos res zelo pridna.
Oglej si celoten članek

Našim estradnikom, ki bodo letos zibali, se bo pridružil tudi priljubljeni pevec Isaac Palma. "Presrečna sva in zdelo se nama je prav, da moji poslušalci in sledilci novico slišijo iz moje strani, zato sem to čudovito novico, ki me osrečuje že nekaj časa, delil s svetom prav ob izidu pesmi o večni ljubezni, ki sva jo posnela skupaj z Manco Špik," je razkril Isaac.

"Starša bova postala malce pred poletjem, predvsem pa sva oba s Patricijo taki osebi, da bova neskončno ljubeča starša. Obema je vrednota družine izjemnega pomena. Prav dejstvo, da bova postala starša, pa mi je dalo ogromno energije tudi za ustvarjanje glasbe v letošnjem letu," še dodaja glasbenik, ki pa glede spola otroka ostaja skrivnosten: "Glede spola sva se s Patricijo odločila, da ga za zdaj zadrživa zase."

Magazin Znane Slovenke bodo letos poskrbele za estradniški baby boom

Foto: Anže Petkovšek Isaac Palma

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.