Letos kar s festivalskim programom in kultnimi glasbeniki

Foto: Kuzschluss Kuzschluss Foto: Kuzschluss Kuzschluss
Zvezdniško bo že na otvoritvi, 28. novembra, saj v Ljubljano premierno prihajata Faul & Wad Ad, avtorja mega hita Changes. V letošnji ediciji Kurzschluss nudi žanrsko pester program dvanajstih dogodkov z mednarodno nagrajenimi artisti iz Slovenije, Balkana, Evrope in Avstralije.
Oglej si celoten članek

V kletne prostore Slovenijalesa poleg francoskega dvojca prihajajo še Pendulum DJ set & Verse, Joris Voorn, Sister Bliss Faithless DJ set, Cristian Varela, Bad Copy in Lisa Millett. Decembrsko vikend dogajanje bodo v spektakel nadgradili tudi slovenski zvezdniki, zato se v Kurzschluss vrača Umek s prijatelji, za Božič bo nastopil Magnifico, teden pred njim pa Sladica Live! z The Brand New Heavies.

 Prva Kurzschluss Live! sobota bo pripadla kultni skupini Laibach, ki bo nastopila na posebnem koncertu v družbi legendarnega Daniel Millerja in Alda Ivančiča.

 

Spremljajte program na www.kurzschluss.si ali preko mobilne aplikacije za Android za iOs. Prodaja vstopnic Eventim. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.