Letos največ v Grčijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V posezoni so najbolj atraktivni obale Jadranskega morja, Grčija in večja evropska mesta.
Oglej si celoten članek

V Grčiji vročina popusti, nekoliko padejo tudi cene. Turistične agencije imajo že pripravljeno ponudbo za september – sedemdnevni paket z letalskim prevozom v Grčijo denimo stane okoli 350 evrov na osebo.

Posezona

September je idealen za potovanje po Sredozemlju, Evropi, Afriki in tudi Bližnjem vzhodu. V Tuniziji so septembrske temperature okoli 31 stopinj, morje pa ima 28 stopinj. Sedemdnevni paketi stanejo od 400 do 500 evrov. Med bolj oddaljenimi turističnimi destinacijami sta bili v zadnjih letih najbolj priljubljeni Alžirija in Jordanija, ki sta letos zaradi političnih dogodkov brez turistov. V Afriki je septembra idealen Zimbabve, ki je sredi suhega obdobja s temperaturami okoli 27 stopinj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.