Letos ne bomo dobili nove miss Universe

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Ema Jagodič ne bo dobila naslednice.
Oglej si celoten članek

Čeprav je sprva kazalo, da bomo ostali brez Miss Slovenije 2012, smo jo na koncu na skrivaj le dobili. To pa se ne bo zgodilo z naslednico miss Universe, saj izbora pri nas letos zagotovo ne bo.

Nataša Pinoza, ki je preteklo leto pri izboru skrbela za stike z javnostmi, je za nas govorice potrdila. "Ja, odpade. Če bi letos izbirali novo miss, bi morali izbor izvesti že januarja." Na vprašanje, kje se je zataknilo, pa je povedala: "Zadeva je zapletena. Nekdo ima licenco in ta oseba mora izbor organizirati. Nekoč so to delale Delo revije, d. d., Krater Media (podjetje, ki je nastalo iz propadlih Delo Revij, d. d., op. a.) pa ni več lastnik licence. Ne vem, ali ima licenco nekdanji direktor Delo Revij Matej Raščan. Verjetno."

Poklicali smo tudi Mateja Raščana, ki pa je bil nedosegljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.