Letos za obleke zapravila že 54 tisoč!

Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Kate Middleton
Čeprav jo ljudje obožujejo, ker reciklira obleke, naj bi Kate Middleton v tem letu za garderobo zapravila že 54 tisoč dolarjev!
Oglej si celoten članek

Kate Middleton mnogi obožujejo tudi zato, ker si dovoli eno obleko obleči več kot dvakrat, a kot kaže to ne pomeni, da zapravi kaj manj. Vojvodinja naj bi za garderobo letos zapravila že 54 tisoč dolarjev (približno 43 tisoč evrov), kar je velikodušno plačal njen tast, princ Charles. Ta je namreč pristal na to, da bo finančno poskrbel za vse Katine "delovne" obleke, pa čeprav je njen mož princ William za svoj 30. rojstni dan od svoje mame princese Diane podedoval 15 milijonov dolarjev (približno 12 milijonov evrov).

Katini modni podvigi nikoli ne ostanejo neopaženi. Karkoli mlada vojvodinja obleče, nemudoma postane modni hit, kopije njenih oblek pa kar letijo s prodajnih polic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.