Levček hudo užalil Vero

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Levček je še predaleč.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci so morali za današnjo oddajo narediti 900 zobotrebcev. Delo so si krajšali s pogovorom, med katerim je šel Levček s svojo vulgarnostjo predaleč. "Sem mislil, da jo bom na pralnem stroju narukal, zdaj ne bo pa nič," se je pošalil iz Vere, ki se je takoj razhudila in mu zabičala, naj je ne omenja. "Ne omenjaj mene in njega. Štimala sva pomivalni stroj in tukaj se pa neha pri meni," je bila zgrožena Vera, ki se je v sobici za izjave tudi zjokala. "On je vulgaren, on je nesramen, on je žaljiv. Potem se je pa vame spustil s pripombo, ki ni ničemur podobna. Osebno me je prizadel. Naj se ne vtika vame z neokusnimi pripombami," je še povedala in dodala: "Kako si lahko to dovoli!“

Ostalim stanovalcem se je situacija zdela duhovita, zato Verine jeze niso mogli razumeti. "Vse ima meje,“ jim je razložila besna upokojenka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • d
    07:07 18. April 2014.

    :D

  • 17:32 17. April 2014.

    Lahko bi mu bila hvaležna, da bi jo sploh hotel....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.