Levinja zaljubljena v svojega rešitelja

Da so tudi divje zveri in človek med seboj lahko veliki prijatelji, dokazujeta levinja Sirge in Valentin Gruener.
Oglej si celoten članek

Video srečanje med levinjo in Valentinom Gruenerom je v pol leta od objave dosegla že skoraj 9,5 milijona ogledov. Razloga ni težko razbrati, saj bi bil takšne živalske ljubezni vesel prav vsak imetnik domače živali. 

A Sirge ni domača žival, temveč levinja, ki živi v zavetišču v Bocvani, res pa je navajena prisotnosti ljudi. Razlog za njeno posebno navdušenje nad Gruenerom pa tiči v dejstvu, da jo je mladenič pred leti našel in rešil gotove smrti, potem ko jo je krdelo zapustilo.

Njena hvaležnost še danes nima meja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:50 30. Januar 2015.

    Pes, ki si mu obvezal rane, te ne bo nikoli ugriznil. To je razlika med psom in človekom. (Mark Twain)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.