Lewis za Nicole zapravil 23 milijonov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Da bi lahko s svojim dekletom Nicole Scherzinger preživel več časa, je Lewis Hamilton zapravil 23 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Hamilton veliko časa preživi v Monte Carlu, kjer se pripravlja na prihodnje dirkaško sezono, Nicole pa se mudi v Los Angelesu, kjer dela na novem albumu.

Britanskega voznika formule ena je ta razdalja zelo obremenjevala, zato se je odločil zapraviti 23 milijonov evrov. Kupil si je namreč razkošno zasebno letalo Bombardieru CL-600. Na letalu je vse, kar zaljubljen par potrebuje – velika zakonska postelja, bar, več televizorjev, kuhinja, …

Za Hamiltona 23 milijonov ne predstavlja veliko denarja, saj je njegova nova pogodba z Mercedesom vredna kar 70 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.