Ležal, kjer je umrla njegova lastnica

Zvestoba Paca, psa iz mesteca Jacksonville na Floridi, je neverjetna - svojo zvestobo pokojni lastnici je namreč izkazoval nad vsemi pričakovanji. Ta čudoviti pes namreč ni želel zapustiti lokacije, kjer je umrla njegova lastnica ...
Oglej si celoten članek

Zgodba o čudovitem štirinožcu, ki ni želel zapustiti kraja avtomobilske nesreče, kjer je umrla njegova lastnica, je številne ganila do konca.

Tamkajšnji lokalni mediji poročajo, da je njegovo lastnico, 42-letno Kelly Black,  v petek zgodaj zjutraj zbil poltovornjak, medtem ko je sprehajala svojo pasjo ljubezen. Voznik jo je nato popihal iz kraja nesreče, njegova identiteta pa še vedno ostaja neznanka. Paco, ki je pri vsem skupaj očitno ostal nepoškodovan, kraja, kjer se je zgodila tragična nesreča, nikakor ni želel zapustiti. Vse v upanju, da se njegova ljubljena lastnica morda še vrne … 

Blackova sicer ni imela otrok, a je kot svoja družinska člana videla štirinožca Paca in Samba. Paco je bil sicer rešenček iz področja, kjer je divjal hurikan Katrina in je sedaj na varnem pri materi Kelly Black.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.