Liam Gallagher po 19 letih videl hčer

Foto: EPA
Foto: EPA
Nazadnje jo je videl, ko je bila stara dve leti.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Oasis se je po skoraj 20 letih spet srečal s svojo hčerko Molly Moorish, ki se mu je rodila po kratki romanci s pevko Liso Moorish.

Gallagher je za The Mirror povedal, da je za sedaj 21-letno Molly ves čas pridno plačeval preživnino, ni pa mu "uspelo“ priti na obisk, da bi jo tudi spoznal. "Nikoli nisem slišal, da bi bila to Mollyjina želja,“ je še dodal. Kakor koli že, oče in hčerka sta se pred kratkim videla in dokaz objavila na Instragramu. Na fotografiji sta tudi Liamova sinova, 18-letni Lennon in 16-letni Gene.

Kako je prišlo do snidenja, ni znano, je pa bila Molly že pred tem v stikih z družino Gallagher. Njena mama Lisa je pred enim letom objavila fotografijo, na kateri je njena hči s svojim stricem Noelom Gallagherjem, ki se s svojim bratom Liamom ne razume najbolje.

Liam je bil sicer že dvakrat poročen. Njegov prvi zakon s Patsy Kensit je razpadel, ko je igralka izvedela za njegovo razmerje z Liso Moorish. Soproga številka dva, Nicole Appleton, pa se je od pevca razšla, ko jo je ta prevaral z novinarko Lizo Ghorbani. Tudi v tem razmerju se je Liamu rodila hči, ki je danes stara pet let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.