Liam Gallagher se je poročil

Foto: Žurnal24 Nicole in Liam sta se poročila.
Liam Gallagher, član britanske skupine Oasis, se je na valentinovo na skrivaj poročil s svojo zaročenko Nicole Appleton.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Oasis Liam Gallagher in Nicole Appleton, ki sta skupaj sedem let in imata šestletnega sina, sta se na skrivaj poročila na dan zaljubljencev. Par je pred štirimi meseci medijem sporočil, da se bosta na skrivaj poročila v tujini, vzela pa sta se kar v domačem Londonu.

Liam pa na poroko ni povabil svojega brata Noela, ki je tudi član skupine, niti ga o tem ni obvestil. Že dolgo namreč brata nista ravno v prijateljskih odnosih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.