Liam Neeson se je posušil!

Foto: Profimedia liam neeson Foto: Profimedias liam neeson Foto: Profimedia liam neeson Foto: Profimedia liam neeson Foto: Profimedia liam neeson
Kaj se dogaja z akcijskim igralcem Liamom Neesom? Zvezdnik je shujšal do kosti …
Oglej si celoten članek

V začetku leta je bil Liam Neeson videti čil in zdrav, v zadnjih mesecih pa so bili mnogi oboževalci zanj v skrbeh, saj je močno shujšal.

Na festivalu Los Cabos v Mehiki je Neeson razložil, kaj se je zgodilo. Pravi, da je ga je v hujšanje prisilil režiser Martin Scorsese, s katerim je posnel film Silence. "Martin je želel, da bi bili videti shirani,“ je še dodal Neeson, ki je za vlogo duhovnika izgubil 10 kilogramov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.