Liam Neeson se je zaročil

Foto: Žurnal24 Liam Neeson
Dve leti po smrti žene Natashe Richardson je irski igralec Liam Neeson pripravljen na novo ženo. Zvezdnik se je namreč zaročil s Freyo St. Johnston, s katero je v zvezi šest mesecev.
Oglej si celoten članek

"Liam si ni nikoli predstavljal, da bo kdaj prebolel Natasho, kaj šele, da bi se spet zaljubil. A Freya je v njegovo življenje prinesla žarek upanja," je razkril Liamov bližnji prijatelj. "Freya je z njim zelo potrpežljiva in nikoli ni pritiskala nanj, da se želi poročiti."

 

Oseminpetdesetletni igralec in njegova 22 let mlajša zaročenka si nameravata večno zvestobo obljubiti v ožjem krogu konec letošnjega leta. Vir je še razkril, da naj bi se poroka odvijala v New Yorku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.