"Lidija je ljudem všeč, ker je pozitivna"

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
V šovu Gostilna išče šefa so ostali še trije tekmovalci – Tomaž, Lidija in Kaja. Nekaj nekdanjih tekmovalcev smo povprašali, komu od njih privoščijo zmago, kdo bo dejansko zmagal in zakaj mislijo, da je Lidija tako priljubljena.
Oglej si celoten članek

Ker je Lidija preživela že tri vroče stole in poslala domov tri tekmovalce, nas je zanimalo, zakaj je tako priljubljena pri gledalcih. Aljaž pravi, da mu je kot človek  všeč, vendar mu je, glede na znanje in izkušnje, ki so potrebni za dobrega šefa, malo čudno, da je preživela in domov poslala tri dobre kuharje. "Ali izbiramo dobrega šefa ali dobrega človeka?"  se sprašuje.

Tudi Tilen jo je pohvalil, da je pridna in se trudi, ter meni, da gledalci ne sodijo po kuharskem znanju, ampak gledajo na splošno na značaj. "Vemo, da je lani zmagal Andrej, ki ni imel kuharskega znanja; vse, kar se je naučil, je bilo v oddaji," je še komentiral Tilen. Tudi Martina in Mojca zanjo najdeta samo lepe besede. "Je moja favoritka in hočem, da zmaga ženska," pravi prva, Mojca pa dodaja, da je Lidija ljudem všeč, ker je izjemno pozitiven človek in izžareva pravo energijo.

Lidija ne bi zmogla igrati tri mesece

Namigovanja, da v šovu Lidija igra in da ni pristna, vsi zavračajo. "Mislim, da nima osebnih težav in da doma živijo v veliki harmoniji. Menim, da sta bila kriva stres in manjša kriza, da je hotela domov," pravi Aljaž. Tudi Tilen je prepričan, da ne igra. "Je iskrena. Z njo sem se pogovoril. Če bi igrala, tega ne bi zmogla početi tri mesece.“ Tudi Martina deli enako mnenje: "Jaz bi se enako počutila. Nihče je ni prišel obiskat, tudi jaz bi pogrešala družino. Zagotovo ne igra."

Tomaž je dušica in dečko na mestu

Ali Tomaž ni želel nominirati Lidije, da se ne bi zameril njenim oboževalcem? "Definitivno. Tomaž je igral od prvega dneva. Hotel je pridobiti njene gledalce, ker je mislil, da bo šla ven. Totalna igra. Saj mu je bilo žal, ko je šel Iztok ven," je komentiral Aljaž. Tilen se s tem ne strinja: "Ne, ker Tomaž nima nobene taktike. Je dečko na mestu." Tudi Martina meni podobno: "Ni res. Tomaž je dobra dušica in ji je hotel uresničiti željo, da vidi družino. Ni pričakovala, da bi zanjo to naredil."

Tomaž daleč najboljši, a je čas, da zmaga ženska

Aljaž je prepričan, da bo zmagala Kaja. "Bine bo tik pred finalom poslal domov Lidijo. Če je ne bo, pa kontrira svojim besedam. Sam je večkrat izjavil, da ni sposobna in da ne zadovoljuje merilom za šefa." Mojca je prepričana, da bo zmagal Tomaž, ker je po njenem mnenju "daleč daleč najboljši kuhar in deset stopenj boljši od vseh, ki so bili notri". Zmago sicer privošči Lidiji. Martina pa privošči zmago obema – Tomažu in Lidiji, bolj pa navija za to, da bi zmagala ženska.
Tilen ne more napovedati, kdo bo zmagal, saj odločajo gledalci. "Pustimo se presenetiti," je povedal. Sicer si pa sam želi, da zmaga Tomaž. "Ker je že od prvega dneva dokazal, da je mojster v kuhinji in da obvlada svoj posel. Vsem, ki smo bili notri, je pomagal. On bi moral zmagati," je prepričan.

Katera bo Tomažu delala družbo v finalu?

Tudi pri odločitvi, koga bo Bine poslal domov pred finalom, se naši sogovorci razlikujejo. Martina težko oceni, koga bo izbral, si pa želi, da bi bila v finalu Lidija in Tomaž. Mojca meni, da bo šla domov Lidija, "ker je tako zrežirano, da na koncu ostaneta Kaja in Tomaž".

Kaja se je samo "šlepala"

Kaja ni požela nobenih pohval. Martina pravi, da je sicer prišla daleč, vendar nazadnje naredila veliko napako. Mojca pa pravi, da v šovu ni pokazala ničesar in da je bila v takšnih ekipah, da se je samo "šlepala".

Kdo od preostalih treh tekmovalcev bo šel predčasno domov, bo znano kmalu. Zmagovalec druge sezone šova pa bo znan v ponedeljek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:52 11. December 2013.

    Se strinjam, da bi moral biti nivo znanja tekmovalcev na približno istem nivoju. Ne strinjam pa se, da v šovu …

  • 11:54 11. December 2013.

    Upam da zmaga Kaja, ki se je kot amaterka zelo izkazala kot kuharica IN kot vodja.<br />Lidija pač ni spodobna …

  • 11:41 11. December 2013.

    vsi ki se razburjate nad tem, da je simpatičnost premagala znanje, naj vas opozorim, da letos ni nagrada gostilna ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.