Lidija sodelovala pri snemanju slovenskega filma

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Prva izpadla v šovu Survivor je povedala, da že ima izkušnje s kamerami.
Oglej si celoten članek

Lidija Zver nam je izdala, da se na Survivorju ni prvič soočila s kamerami in snemalnimi ekipami. Izkušnje si je nabrala že pri snemanju slovenskega filma Šanghaj, kjer je bila asistentka maserka.

"Izkušnja je bila super. Prvič sem se srečala z delom s takšno ekipo, bilo je tudi zelo naporno snemanje. Sicer pa imam same pozitivne spomine. Veliko sem se naučila, veliko videla, spoznala veliko ljudi. Zelo lepa izkušnja,“ je navdušeno opisovala 42-letna Prekmurka.

Pravi, da ji je izkušnja pomagala pri sprostitvi pred kamero: "Nisem imela toliko treme, kot bi jo mogoče imela, če ne bi imela te izkušnje. Vedela sem, kako poteka delo in kaj se dogaja.“

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.