Lili bo malo manj jedla

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Za Lili Žagar se bo kmalu začelo obdobje, ko bo manj spala.
Oglej si celoten članek

Družinska dinamika se bo s pričetkom njenega vodenja šova Bilo je nekoč spremenila. "Z Markom sva dala štiri ali pet projektov čez in sva se uspela dogovoriti, tako da se bova tudi tokrat. Malo manj spimo, malo manj jemo, pa bo,“ je v smehu dejala Lili Žagar.  

Medtem ko je hčerka Inja še premajhna, da bi gledala šov, je najstarejši Tilen že dovolj velik. Čeprav je po navadi, ko se šov predvaja, sin že v postelji, mu bo mogoče kdaj dovolila malce pokukati. "Zdi se mi, da bi se lahko še kaj naučil, ker naši otroci res ne vedo, kako se je včasih živelo. Oni so prepričani, da so avtomobili že od nekdaj in da so v hišah vedno bila stranišča in kopalnice. Mogoče bo, ko bo to videl, znal ceniti to, kar ima,“ je povedala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.