Lili v Markovi najljubši obleki

Foto: Planet TV lili žagar, marko potrč Foto: Planet TV lili žagar, marko potrč Foto: Planet TV lili žagar Foto: Planet TV lili žagar, marko potrč
Lili Žagar je bila včeraj videti fantastično!
Oglej si celoten članek

Že pred začetkom nove sezone smo voditeljico Lili Žagar in stilistko Barbaro Plavec Brodnjak povprašali, kako je potekalo njuno sodelovanje v oddaji Moj dragi zmore. Barbara, ki je sešila večino Lilijinih oblek, nam je povedala, katera je njena najljubša, hkrati pa je tudi izdala, katera obleka je najbolj prepričala Marka. "Moja najljubša obleka te sezone je definitivo dolga srebrna toaleta, kajti, ko sem jo videla, kako prefinjeno se zna Lili v njej gibati, mi je v tistem trenutku postala najljubša," je povedala Barbara in dodala: "Tudi Marko je izbral svojo najljubšo, pa čeprav ga z Lili nisva spraševale o tem. Njegova je tista zelena, v kateri sta posnela promocijski spot. Meni ni nič tako posebnega, a moške oči pač vidijo drugače. Njegove pa sploh, saj jo je nosila njegova draga.

Markovo najljubšo obleko je Lili nosila včeraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:02 29. April 2015.

    Kako lahko gre moški normalno spat,ko jo vidi v tej obleki. Nikakor? Vsaka čast prekrasna si.

  • 15:38 29. April 2015.

    huda pa naj oblece kar hoce v tej obleki je sploh top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.