Lili Žagar med šovom ni zdržala bolečin?

Foto: Saša Despot lili žagar Foto: Saša Despot lili žagar Foto: Saša Despot lili žagar Foto: Saša Despot lili žagar
Med oglasi se jih je znebila ...
Oglej si celoten članek

Lili Žagar je bila včeraj, ko je potekal finale šova Bilo je nekoč, naravnost čudovita. Rožnata kreacija ji je izjemno lepo pristajala in razkrivala njen buhteči dekolte. Stilistka je poskrbela, da je bila zares brezhibna, in to od glave do pet.

Ko smo že ravno pri petah ...

Lili je nosila zelo lepe čevlje z vrtoglavo petko, ki so morali biti zares neudobni. Preden je odšla z županom v dvoboj, se je med oglasi na hitro preobula v japonke. Če je želela uspešno opraviti nalogo, je morala imeti mirno roko in ravnotežje je bilo v teh čevljih verjetno res težko obdržati.

Je šlo za taktično potezo ali se je preobula, ker je čutila bolečine?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:11 11. Junij 2016.

    Jezus Kristus..glavno, da se je srečno končalo..uf..tako me je zmrazilo ob tej novici, da si bom oblekel kar pulover.

  • 15:38 11. Junij 2016.

    Vauuuuuuuu,kakšna novica....Pa na CNN nič ni bilo.

  • 10:35 11. Junij 2016.

    taktika

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.