Lily Aldridge pričakuje otroka

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Še en Victorijin angelček bo že čez nekaj mesecev zibal.
Oglej si celoten članek

Supermodel Lily Aldridge in njen mož, pevec britanske skupine Kings of Leon Caleb Followill, bosta kmalu zibala. "Navdušena sva, da lahko sporočiva, da pričakujeva najinega prvega otroka," sta povedala srečna bodoča starša. "Komaj čakava na novo pridobitev v najino družino."

Glasbenik in manekenka sta si izmenjala poročne zaobljube maja letos, novica o nosečnosti pa prav gotovo ni presenečenje, saj je Caleb že pred časom namignil, da si želita povečati družino.

Lily sicer ni edina v vrstah Victorijinih angelčkov, ki bo v kratkem postala mama. Pred dnevi je namreč odjeknila novica o noseči Alessandri Ambrosio, ki pričakuje svojega drugega otroka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.