Lily bi skoraj umrla

Foto: Žurnal24 Lily Allen se bo letos poročila. (Foto: Flynet/JLP)
Lily Allen je izdala, da je infekcija, ki se je pri njej pojavila po spontanem splavu novembra lani, ogrožala njeno življenje.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletna pevka Lily Allen je sinoči za britanski Channel 4 povedala, da je bila po spontanem splavu v šestem mesecu nosečnosti zaradi okužbe tudi sama v smrtni nevarnosti. "Moji prijatelji so bili zame v velikih skrbeh. Meni pa je bilo za moje življenje vseeno. Bila sem na smrtni postelji, a tega sploh nisem zaznala," je povedala temnolaska in dodala, da se je iz te tragične izkušnje veliko naučila. "Moja družina in moj zaročenec Sam so mi stali ob strani. Obstajajo ženske, ki morajo takšno izkušnjo prestati same. V bistvu mi do tega trenutka ni bilo jasno, kakšno srečo imam."

Lily pa letos čaka še vesel dogodek. Junija se bo poročila s svojo veliko ljubeznijo Samom Cooperjem.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.