Lily je izgubila otroka

Foto: Žurnal24 Takole je pevka pozirala pred slabim mesecem. (Foto: Flynet/JLP)
Pevka Lily Allen je izgubila otroka. Noseča je bila šest mesecev.
Oglej si celoten članek

"Z veliko žalostjo sporočam, da sta Lily in Sam izgubila otroka," je povedal pevkin predstavnik in dodal, da si 25-letna pevka in njen partner Sam Cooper v teh težkih trenutkih želita miru in zasebnosti. Par za zdaj o tragičnem dogodku ne želi dajati nobenih izjav. Znano je le, da je bila Lily noseča približno šest mesecev, povila pa naj bi dečka.

Pevka je pred tem že izgubila enega otroka, in sicer je bila v tretjem mesecu nosečnosti. V zvezi je bila z glasbenikom Edom Simonsom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.