Limuzina za škatlo cigaret

Foto: Žurnal24 Bi vas taka podoba prepričala v opustitev kajenja?
V Avstriji so se odločili za prav poseben pristop k opustitvi kajenja.
Oglej si celoten članek

Avstrijci bodo po novem svoje državljane spodbujali k prenehanju kajenja s prav posebno limuzino. Ta naj bi v kadilcih vzbudila slabo vest, saj jih bo s svojo prisotnostjo opozarjala na to, kaj vse bi si lahko privoščili, če bi svoji razvadi le rekli "ne".

Pobudnika kampanje sta avstrijski nikotinski inštitut in ameriška farmacevtska družba Pfizer. Akcija bo predvidoma trajala do marca, v tem času pa bo limuzina obiskovala avstrijska nakupovalna središča. Organizatorja sta mnenja, da največ ljudi opusti kajenje prav zaradi denarja. Tako naj bi povišanje cen tobačnih izdelkov in stalno opominjanje na to, kam izginja denar, pripomoglo k izboljšanju zdravja kadilcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.