Lina (Kmetija): "Zelo naju je prizadelo, da sta naju zasr***"

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Prejšnji teden sta Kmetijo skupaj romantično zapustila Lina in Aljaž.
Oglej si celoten članek

Kaj vaju je pričakalo, ko sta prišla ven? Kakšni odzivi, pohvale in kritike?

Določeni ljudje so najino igro vzeli negativno, kar je normalno, ker smo si različni. Eni se zavedajo, da je to šov in moraš igrat tako igro, da kam prideš. Drugi pa se ne zavedajo, da je to šov in preveč osebno jemljejo stvari. Ampak naju ti komentarji ne ganejo, važno, da naju podpirajo najini prijatelji in družina, zaradi drugih pa se ne vznemirjava. Je pa lepo, ko nekdo nekaj dobrega napiše in vidi najino dobro stran. Sprejmeva vse, dobro in slabo, a se ne vznemirjava.

Vas je presenetilo, da vam je Aljaž sledil iz šova? 

Nisem bila prepričana, da bi šel za mano, sploh tako blizu finala. Bila bi vesela zanj, če bi ostal, a ga podpiram v njegovi odločitvi. Zagotovo pa mi je lažje sedaj, ko sva šla skupaj ven in se skupaj soočava tudi s to izkušnjo. Poleg tega je Aljaž sedaj ostalim tekmovalcem močno olajšal delo, saj je bil močna konkurenca. Zna igrati in je močan tudi v dvobojih.

Bi vi naredili isto?

Meni se je že mešalo, ko je bil v dvoboju in sem bila le en dan na posestvu brez njega. Verjetno bi šla prav tako za njim. Njemu je po eni strani žal, verjetno pa bi se isto spraševala tudi jaz, če bi predčasno zapustila šov. 

Je šov vajino zvezo še poglobil?

Vsekakor. S tem, ko sva skupaj prišla in odšla, je pokazal, kako me ima rad.

Kako sta se spoznala?

Poznala sva se že, preden sva začela zvezo. Bila sva prijatelja, družili smo se, na veselicah sva veliko skupaj plesala in iz prijateljstva je zrasla ljubezen.

Vmes je bilo med vama tudi nekaj napetosti. Začelo se je z Aljaževim ljubosumjem, ko drugi še niso vedeli, da sta par in so vas fantje obletavali. Nazadnje pa, ko je Aljaž razkril Mattii, da imate poseben bonus. V katerih trenutkih med vama poči zunaj?

Vsekakor si notri pod pritiskom, živci ti delajo, kar pripomore k napetosti. Naju je bilo tudi strah, da bi en ostal notri, ker nisva vedela, ali lahko greva en za drugim. Seveda mu bilo všeč, da so me osvajali, a to je bila moja igra, da ne bi posumili, čeprav mi to osvajanje ni bilo po godu. Notri je vse napeto in hitro pride do prepira. Za kamenček pa sem povedala, da mi ni OK, da je povedal, a se je tako pač odločil. Vedela sem, da bo prišlo do spora, a važno je, da sva vedno rešila stvari. Drugače se midva ne prepirava, vedno se sproti pogovoriva, usedeva in rešiva zadeve. 

V kakšnem odnosu sta danes z Ginom in Tjašo? Kakšno je vajino mnenje o njima?

Bila sva jezna. Zelo sva ju krila, zato naju je zelo prizadelo, da sta naju zasr***. A konec koncev je to igra in kriva sva midva, da sva jima zaupala. Zunaj pa se vsi super razumemo in kar je bilo na Kmetiji, smo pustili tam. 

Sta pričakovala, da je bila ravno Tjaša tista, ki je ukradla kamenček?

Jaz sem prva rekla, da je verjetno Tjaša, a Aljaž vedno vidi dobro v ljudeh, tako da tega ni želel verjeti. A sem mu pustila mnenje. 

Je bilo med Ginom in Tjašo kaj več kot le prijateljstvo?

Kar smo mi videli, dejansko nič. Bila sta zaveznika in prijatelja, en drugega sta peljala naprej. Česa več pa ne bi vedela, sta tudi bila v drugi sobi in se z njima, razen v okvirih naše igre, nisem veliko družila. Jaz sem bila bolj s Francem. 

Karin je izjavila, da je z vajinim odhodom odšla s kmetije negativna energija. Kakšen je vaš komentar?

Verjetno ji ni všeč to, da vse poveva v obraz. Jaz vse povem neposredno in morda včasih res zveni grdo. In verjetno je to želela povedati. Marsikdo je igral prijaznost, midva pa sva stvari povedala v obraz, kar pa ljudi boli. Povedala sva, kar nama ni bilo všeč, kar so ljudje mogoče sprejeli kot negativno energijo. Morda pa jim je šlo v nos tudi to, da sva midva peljala igro, uspevalo nama je in Aljaž je tudi dvakrat zmagal v areni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • dd
    10:11 13. November 2021.

    Razlika je, ali si iskren v obraz, ali pa, da se žali in zasmehuje ljudi. Zlasti starejše od niju.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.