Lina Kuduzović: Mentor se je odločil za konkurentko

Foto: Dailymotion.com
Foto: Dailymotion.com
Lina Kuduzović prišla v finale šova The Voice Kids, ni pa se uvrstila v superfinale.
Oglej si celoten članek

Lina se je v finalu nemškega šova The Voice Kids predstavila s pesmijo If I Were a boy pevke Beyonce. Nastopila je kot zadnja v svoji skupini pod vodstvom mentorja Marka Forsterja. Ta je poleg Line v finale izbral Erika in Diano. Po solo nastopih je Mark z vsemi tremi zapel pesem Chained to the Rhythm, nato pa moral odločiti, koga vzame v superfinale. Izbral je Diano iz Amerike.

Končnega zmagovalca so določili gledalci z glasovanjem, ki se je začelo po tem, ko so zmagovalca iz svojih skupin določili še Sasha ter Nena in Larissa (Team Larena). Zmagala je 11-letna Sophie iz ekipe Larena.

Mark je Lino v predstavitvenem videu sicer zelo pohvalil. Med drugim je povedal, da je neverjetna in izkušena pevka.

Zmagovalec šova bo lahko sklenil pogodbo z glasbeno založbo, poleg tega pa bo dobil izobraževanje v vrednosti 15 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.