Lina Kuduzović objavila spomin v bikiniju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kam čas beži …
Oglej si celoten članek

Leta 2010 je POP TV predvajal prvo sezono talent šova Slovenija ima talent. Gledalce je takrat popolnoma prevzela majhna deklica z velikim glasom – Lina Kuduzović, ki se ni bala zapeti niti največjih balad velikih pevskih div, kot sta Whitney Houston in Jennifer Rush.

Ta deklica je lani praznovala svoj 18. rojstni dan. Da je Lina, ki z družino že nekaj let živi v Švici, zrasla v postavno mlado damo, smo sicer videli že na lanski Emi, na kateri se je predstavila s pesmijo Man like U. Zmagala je Ana Soklič.

Lani je mlada pevka na Instagramu sledilcem predstavila  svojega fanta, a so skupne fotografije medtem že izginile … 18-letnici oboževalcev vsekakor ne manjka. Njenih fotografij in posnetkov petja so vedno izjemno veseli. Tokrat jih je Lina presenetila z dvema starima poletnima fotografijama, na katerih je v kopalkah. Očitno tudi ona že močno pogreša poletje.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.