Lincoln proti vampirjem

Foto: Žurnal24 Tim Burton
Ameriški predsednik se bo v njem bojeval s silami zla.
Oglej si celoten članek

Medtem ko v kinodvoranah predvajajo njegovo Alico v čudežni deželi, Tim Burton že razmišlja o novem projektu – s kazahstanskim režiserjem Timurjem Bekmambetovim se bosta lotila ameriškega predsednika Abrahama Lincolna.

Velikega emancipatorja bosta povezala z vampirji, kar pa ni zraslo na njunem zelniku. Gre namreč za filmsko adaptacijo knjige Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Roman Setha Grahame-Smitha, ki je napisal tudi Pride and Prejudice and Zombies, zgodovino obrne na glavo, ko v ospredje postavi zgodbo, v kateri se 16. ameriški predsednik bojuje z zlimi silami. Zgodba bo zagotovo pritegnila gledalce, toda ali bo zaradi dvojca Burton-Bekmambetov obupal tudi Steven Spielberg, ki se že dolgo želi lotiti Lincolnove biografije?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.