Linda Evangelista prvič po tem, ko so jo iznakazili, v modni kampanji

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Vrnila se je v vsem svojem sijaju.
Oglej si celoten članek

Skupaj z Naomi Campbell in Claudio Schiffer je Linda Evangelista v devetdesetih letih spadala med največje zaslužkarice modnega sveta. Delala je za največje blagovne znamke, kot sta  L´Oreal in Prada, in takrat ji je ves svet ležal pred nogami. V zadnjih petih letih pa se je umaknila iz javnosti, lansko leto je tudi razkrila, zakaj. Na Instagramu je zapisala, da so jo med kozmetičnim posegom kriolipolizo (Zeltiq's CoolSculpting) iznakazili, saj je bil učinek ravno obraten od obljubljenega. "Maščobne celice so se povečale in ne zmanjšale ter me za vedno iznakazile,“ je povedala in dodala, da ji tudi dva korektivna posega, ki sta bila zelo boleča, nista pomagala: "Sedaj sem, kot so zapisali v medijih, neprepoznavna.“

Po tem, ko je javno povedala svojo zgodbo, ki jo je pahnila v globoko depresijo, in se odločila tudi za tožbo, so se stvari spet začele postavljati na svoje mesto. In Linda se je po večletni odsotnosti te dni vrnila v vlogi fotomodela, saj je posnela fotografije, ki napovedujejo veliki septembrski dogodek modne hiše Fendi, ki bo praznovala 25. obletnico njihovega kultnega kosa, legendarne torbice z zaponko, ki ga krasi zaščitni logo znamke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.