Lindsay grdo ozmerjala Paris

Foto: Žurnal24 Lindsay se ni razveselila srečanja s Paris Hilton.
Hotelska dedinja Paris Hilton in igralka Lindsay Lohan sta se udeležili zabave v hollywoodskem baru Avalon in nista bili veseli, ko sta naleteli ena na drugo.
Oglej si celoten članek

Po besedah prič je Lindsay Lohan s prstom pokazala na Paris Hilton in rekla: "Kaj dela ta k**ba tukaj? Nisem vedela, da je tudi ona na seznamu povabljenih."

Paris je na te besede odgovorila le z besedami: "J**i se ti, k**ba!"

Obe zvezdnici sta se udeležili zabave medijskega mogotca Timbalanda, da bi ga prepričali, naj jima pomaga oživiti njuni glasbeni karieri.

Dobro obveščen vir je povedal: "Obe sta zabavo videli kot idealno priložnost, da ga dobita na svojo stran. Nista pa pričakovali, da se bosta srečali prav tam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.