Lindsay ima neprijetno sosedo

Foto: Žurnal24 Lindsay je zaprta poleg 19-letnice, ki jo je okradla. (Foto: Reuters)
Lindsay Lohan ima v zaporu neprijetno sosedo. V celici poleg njene je namreč nastanjena Alexis Neiers, ki jo je nekoč oropala.
Oglej si celoten članek

19-letna Neuersova, ki služi šestmesečno zaporno kazen, je Lohanovi iz njenega doma v Los Angelesu ukradla ogrlico, domnevajo pa tudi, da je bila del tatinske združbe Bling Ring, ki je ropala domove slavnih. Med drugim so okradli Orlanda Blooma, Paris Hilton, Audrino Patridge in Rachel Bilson.

Lohanova
in Neiersova svoji kazni služita v zaporu Century Regional Detention Facility, kjer so bile zaprte tudi Hiltonova, Nicole Richie, Michelle Rodriguez in Khloe Kardashian. Lindsay prebiva v celici številka 28, medtem ko je njena 19-letna soseda zaprta v celici številka 29.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.