Lindsay ima novo dekle

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Biseksualna Lindsay Lohan naj bi se znova zaljubila. Tudi tokrat v dekle.
Oglej si celoten članek

LiLo naj bi po poročanju ameriških medijev našla žensko svojega življenja. Spletna stran TMZ poroča, da je njena izbranka rjavolaska Eilat Anschel, ki je izraelskega rodu. Lindsay in Eilat, ki je pred kratkim opravila služenje v izraelski vojski, sta se srečali v Los Angelesu, njuno razmerje pa naj bi bilo precej resno.

Viri blizu Lindsay pravijo, da je igralka potrebovala nekoga, ki jo bo "v težkih časih razumel", in dodajajo, da je igralka popolnoma obsedena s svojo novo izbranko. "Njuno razmerje ni zdravo," pravijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.