Lindsay jo je (spet) pokazala

Foto: Žurnal24 Lindsay ne zna držati nog skupaj. (Foto: Pixsell)
Poskusi problematične Lindsay Lohan, da bi končno postala spodobna, vedno znova splavajo po vodi.
Oglej si celoten članek

Tokrat so paparaci zvezdnico ujeli med obiskom restavracije Phillippe de Chow v Los Angelesu. Lindsay, ki se je še pred kratkim dolgočasila v ječi, se je znova vrnila k starim navadam.

Igralko je namreč eden od paparacov fotografiral v izjemno neugledni pozi, ko je izstopala iz avtomobila. Tudi tokrat – nihče več ne šteje kolikokrat se je to Lindsay dejansko zgodilo – je mlada zvezdnica pokazala svoje mednožje in znova dokazala, da brez prevelikega pompa ne zna oditi niti na kosilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.