Lindsay načrtuje nosečnost

Foto: Žurnal24 Se bo Lindsay res lahko vrnila kot uspešna igralka? (Foto: Pixsell)
Potem ko je pretekli teden skoraj zbila otroka v otroškem vozičku, je Lindsay Lohan začutila klic narave, saj si želi postati mama.
Oglej si celoten članek

Razvpita igralka in pevka Lindsay Lohan je prepričana, da bi bil otrok odlična rešitev za njene težave z drogami in alkoholom, zato resno premišljuje o nosečnosti.

 

Po nedavni nesreči, ko je skoraj zbila otroka v otroškem vozičku, pa se je njena želja po materinstvu še povečala. Vsem prijateljem vneto razlaga, da si neskončno želi postati mama, saj sovraži biti sama.

 

"Lindsay mora stalno imeti nekoga ob sebi, 24 ur na dan. In zdaj misli, da bi ji otrok pomagal spraviti življenje na prave tire," je razkrila njena bližja prijateljica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.